Rijden vereist een multi-task brein. U moet zich bewust zijn van alle verkeersborden en veiligheidsmaatregelen, en u moet ook attent zijn. Het is belangrijk om te onthouden dat als u sneller rijdt dan de snelheidslimiet, u een ongeval kunt krijgen. Je moet dus leren hoe je je snelheid kunt vertragen en je snelheid kunt aanpassen.

Als u nieuw bent in het rijden, is het een goed idee om in de meest linkse baan te blijven. Dit zal u helpen om zelfverzekerder en comfortabeler te voelen op de weg. Blijf uit de buurt van drukke kruispunten en snelwegen totdat u een grondiger begrip hebt van hoe u ze kunt navigeren.

Vergeet ook niet om de spiegels en uw autostoeltje aan te passen. Het gebruik van turn -indicatoren is ook nuttig beste manier om je auto theorie te oefenen. Een goede instructeur zal je laten zien hoe je deze kunt gebruiken.

Praat bovendien niet op je telefoon of eet terwijl je rijdt. Deze afleidingen kunnen gevaarlijk zijn. Het gebruik van turn -signalen is belangrijk en u moet uw ogen op de weg houden.

Een andere belangrijke vuistregel is om uw rechtervoet niet te gebruiken voor remmen. Dit komt omdat je omkeert.

Hoewel het stuur een beetje moeilijk te controleren is, is het nog steeds een noodzakelijk aspect van autorijden. Om terug te keren, moet u het rempedaal loslaten en het stuur naar rechts verplaatsen.

Evenzo, terwijl u op de weg kijkt, moet u rekening houden met de raaklijn van de curve. De beste manier om dit te doen is door al uw zintuigen te gebruiken, inclusief de geur van uw auto.