Handel snel en bespaar veel op een van de beste fietsenrekken voor uw auto

Het kopen van producten via onze links kan ons een deel van de verkoop opleveren, wat de missie van ons redactieteam ondersteunt. Lees hier meer.

Fietsen zijn een spectaculaire vorm van transport – efficiënt, vermakelijk en gezondheidsbevorderend, alles in gelijke mate. Maar er is een klein probleempje: tenzij je Captain America bent, kom je nooit in de buurt van het aanhouden van de snelheid van een auto terwijl je op de fiets zit. Als er wegen of paden zijn die u op uw zelfaangedreven tweewielige transportband wilt raken, heeft u een fietsenrek nodig om ze op uw vierwielige gas- of elektrische aandrijving te vervoeren. Fietsendrager auto is zeer handig.

Ook een telefoonhouder is een goed idee

Nu kunt u kiezen voor een fietsenrek op het dak, maar dat heeft een aantal problemen; een fiets op en van het dak van een auto krijgen is niet bepaald een gemakkelijke procedure, en het enige dat nodig is, is een vergeetachtig moment met een viaduct om je geliefde fiets van deze sterfelijke spoel te schuiven. Op de kofferbak gemonteerde rekken werken goed, maar laten we eerlijk zijn, je zult altijd een beetje paranoïde zijn over de vraag of die riemen die je fiets vasthouden, echt te vertrouwen zijn. Nee, voor het laatste woord in de fietsenrekken wilt u er een die op een trekhaak wordt gemonteerd. Zo ook de telefoonhouder auto kopen voor veiligheid.

De EasyFold XT kan twee fietsen vervoeren, elk met een gewicht tot 65 pond; het brede ontwerp maakt het gemakkelijk om zelfs zware mountainbikes en e-bikes te vervoeren. Vergrendelbare koppelbegrenzingsknoppen op de armen laten u weten wanneer de fiets veilig is, terwijl de wielriemen voorzien zijn van verstelbare pompgespen om hem vast te houden. Een kantelactie geeft je toegang tot de kofferbak of het luik terwijl de fietsen er nog op staan ​​… en natuurlijk klapt hij gemakkelijk op.